Vila Porto Sivota

Porto Sivota je novoizgrađena vila koja se nalazi nedaleko od marine u centru svih dešavanja, u blizini taverni, barova, picerija, marketa... Njena arhitektura je spoj modernog i tradicionalnog stila. U svom sastavu vila ima studije i apartmane besprekorno opr


Vila Porto Sivota

SADRŽAJ VILE: internet priključak
SADRŽAJ STUDIJA: čajna kuhinja sa posudjem i priborom,fen za kosu, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, LCD TV, peškiri, rešo, terasa.
SADRŽAJ APARTMANA: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, fen za kosu, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima uredjaj, LCD TV, peškiri, terasa.

Lokacija: vila se nalazi na fantastičnoj lokaciji, na 70m od marine i samo 250m od plaže "Galikos Molos".Porto Sivota je novoizgrađena vila koja se nalazi nedaleko od marine u centru svih dešavanja, u blizini taverni, barova, picerija, marketa... Njena arhitektura je spoj modernog i tradicionalnog stila. U svom sastavu vila ima studije i apartmane besprekorno opremljene kuhinjom sa trpezarijskim stolom i stolicama, kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje, predvidjena za smeštaj 2-4 osobe. Moguće je parkiranje ispred vile i nedaleko od vile.