Vila Maria

Vila Maria

Nalazi se u centalnom delu Parge na 300 metara udaljenosti od mora. Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe, kao i duplex apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba. Sve smeštajne jedinice su izuzetno prostrane i opremljene modernim nameštajem. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (peškiri) – TWC, terasu, TV i AC (klima nije uračunata u cenu i plaća se na licu mesta 5 € po danu). Svaki studio i apartman ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi. Apartmani su duplex sa dve odvojene spavaće sobe. Gostima je na raspolaganju bežični internet. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana.

AUTOBUSKI PREVOZ
1.dan Polazak grupe dan ranije u odnosu na datum iz tabele iz Novog Sada u 12:00h kod Lokomotive, iz Beograda u 14:00h blok 42, iz Niša u 18:00h kod Tempa, iz Vranja u 20 h Zlatokop.
2.dan Dolazak u Pargu u prepodnevnim satima,smeštaj u odabrane objekte posle 14:00h.
2.-12.dan Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
12.dan Polazak u Srbiju iz Parge oko 15:00h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
13.dan Dolazak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim časovima. Kraj programa.
Napomena:
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
Vreme i mesto povratka je podležno promeni. Tačnu informaciju dobićete od predstavnika Agencije.
SOPSTVENI PREVOZ
1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan. Napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

Cenovnik Parga leto 2017

Termin 26.05-
05.06
05.06-
15.06 

15.06-
25.06

25.06-
05.07

05.07-
15.07

15.07-
25.07 
25.07-
04.08 

04.08-
14.08

14.08-
24.08

24.08-
03.09 

03.09-
13.09

13.09-
23.09 

                       

                       

                       

                       

                       
Cene su izražene u evrima i obuhvataju smeštaj sa prevozom po osobi na bazi 10 noćenja.
Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 40 €, osim prve i poslednje smene označene * (zvezdicom), gde se cena umanjuje za 20 €.
DOPLATA ZA KLIMU 5 EURA DNEVNO


CENE I NAČIN PLAĆANJA
ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje) na relaciji Novi Sad-Parga-Novi Sad
Boravak od 11 dana – 10 noćenja u studijima ili apartmanima
Troškove organizacije putovanja
Usluge predstavnika agencije Organizatora putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Putno zdravstveno osiguranje
Individualne troškove
Usluge koje nisu predviđene programom
Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja.
CENE ZA PAKET ARANŽMANE
Cene su navedene za paket aranžman – smeštaj za 10 noćenja i prevoz, iskazane u evrima, plativo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Intesa banke na dan uplate aranžmana.
CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
Doplata ne postoji.
Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 40 €, osim smene označene*,gde se cena umanjuje za 20 €.
Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.
DOPLATA ZA 1/1
Ukoliko dvokrevetni studio koristi jedna osoba, plaća najam dvokrevetnog studija u Paraliji. U Pefkiju i Pargi osoba plaća dva paket aranžmana čiji se zbir umanjuje za 40 € . Za smene označene * ukoliko aranžman koristi jedna osoba plaća doplatu za 1/1 u iznosu od 70 € i može da koristi jedno mesto na prevozu (važi za sve destinacije).
POPUSTI
• Popusti za decu
U svakom studiju ili apartmanu BESPLATNO može, pod uslovom da nema vlastiti ležaj, boraviti PO JEDNO dete, uzrasta do 10 godina, uz dve odrasle punoplatežne osobe.
SPAJANJE SMENA
-spajanje smena na autobuskom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 40 € po osobi.
-spajanje smena na sopstvenom prevozu, ukupna cena aranžmana se umanjuje za 80 € po osobi osim spajanja smena označanih *, gde se umanjuje za 60 € po osobi.
NAČIN PLAĆANJA
Gotovinom – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, sa time da je celokupan iznos uplaćen najkasnije 15 dana pred polazak.
Čekovima građana – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), preostali iznos deli se na jednake mesečne rate. Rate dospevaju svakog 10-og i 20-og u mesecu, a poslednja rata dospeva 20.oktobra 2017. Za rate koje dospevaju nakon letovanja deponuju se čekovi gradjana po kursu Banke na dan deponovanja i uz uvećanje za po 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova.
Putem administrativne zabrane – uplata akontacije 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora) , preostali iznos duga deli se na jednake mesečne rate, tako da poslednja ne može dospevati posle 15. novembra 2017. Za rate koje dospevaju nakon letovanja, obračunava se uvećanje za po 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

Polazak iz

Mesto polaska

Vreme polaska Odrasli Dete do 10 god
Subotica
 Parking iza Radničkog univerziteta 09:00h  Doplata 20 e 
Sombor Parking ispred F.K. „Radnički" 09:00h Doplata 20 e 
Crvenka Preko puta autobuske stanice 09:20h Doplata 20 e 
Kula Parking kod AMS-a 09:30h Doplata 20 e 
Vrbas Parking kod Planet tursa 09:45h Doplata 20 e 
Kikinda Parking kod Maxi-ja 09:00h Doplata 20 e 
Zrenjanin Eko pumpa kod nove pijace 09:45h Doplata 15 e 
Novi Sad
Lokomotiva 12:00h  80 e 60 e
Novi Beograd Parking u bloku 42 (kod buvlje pijace) 14:00h  75 e 60 e
Niš Tempo 18:00h 75 e 60 e
Vranje Zlatokop 20:00h  75 e 60 e
Cena povratne karte po osobi (u EUR - dinarska protivvrednost)

KORISNE INFORMACIJE:
U objekte se ulazi prvog dana boravka posle 14:00 h, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 h. Gosti sami održavaju čistoću u apartmanu/studiju za vreme svog boravka ( apartmani/studiji se čiste pri dolasku i odlasku gosta od strane vlasnika apartmana/studija). Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu vode od uobičajne kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana a u odnosu na kapacitet objekta. Apartmani nisu fizički obezbeđeni i odgovornost za svoje lične stvari snose gosti. Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom u korišćenju, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i da iste nadoknade. U studijima i apartmanima francuski ležajevi su širine 150 cm i singl ležajevi su širene 100 cm. Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera. Svi gosti zainteresovani za rent-a car su u obavezi da ponesu važeću međunarodnu vozačku dozvolu. U suprotnom neće biti u mogućnosti da iznajme vozilo. Gostima je svakodnevno na raspolaganju predstavnik agencije kako za organizaciju fakultativnih izleta tako i za pružanje informacija vezanih za boravak i aktivnosti turista.Za hitne slučajeve predstavnik je danonoćno dostupan na mobilni telefon i obavezan na asistenciju.
PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
Pre početka putovanja u inostranstvo zaključite polisu putnog zdravstvenog osiguranja.
Polisa putnog zdravstvenog osiguranja pokriva troškove pružanja neophodne medicinske pomoći koji su u inostranstvu visoki. Za ulazak u zemlje EU podrazumeva se da ste obezbedili polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Putnici sami snose odgovornost ukoliko zbog neposedovanja polise putnog zdravstvenog osiguranja budu sprečeni da uđu na teritoriju zemalja EU.
Polisu putnog zdravstvenog osiguranja možete zaključiti u Agenciji po važećem cenovniku i uslovima kompanije DDOR Novi Sad.
NAPOMENE ZA PUTNE ISPRAVE:
Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu.
Za putnike državljane Srbije, koji poseduju crveni, biometrijski pasoš nije potrebna viza za Grčku.

Podelite sa svojim prijateljima na Facebook-u