Vila Elli

Vila Elli

Vila Elli je nova kuća u centru Asprovalte, u pešačkoj zoni na obali mora. U okviru vile u prizemlju nalazi se taverna-restoran. U ponudi imamo četvorokrevetne apartmane i četvorokrevetne apartmane sa pomoćnim ležajem. Apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu vile. Sastoje se od spavaće sobe u kojoj je jedan francuski ležaj i od dnevnog boravka gde se nalazi dvosed na razvlačenje ili dvosed sa foteljom na razvlačenje. Karakteristično za apartmane je to da svaki ima po dve ogromne terase koje gledaju na šetalište i na more. Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju (mini-električni šporet, posuđe, frižider), kupatilo. Gostima vile je na raspolaganju Wi-Fi i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Zamena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka. Ukoliko želite veoma lep, luksuzan, moderan i nov smeštaj sa prostranim terasama sa pogledom na more u samom centru Asprovalte onda je vila Elli pravi izbor.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Nocna vožnja sa kracim usputnim odmorima.
2. dan - 11. dan: Vrasna, Asprovalta, Stavros - dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, nocenje.
12. dan: Stavros, Asprovalta, Vrasna - napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kracim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

Termin 20.05 30.05

09.06

19.06

29.06

09.07 19.07

29.07

08.08

18.08

28.08

07.09  17.09

                         

                         

                         

                         

Klima je uracunata u cenu

Legenda: 1/2 App - Dvokrevetni apartman; 1/3 App - Trokrevetni apartman; 1/4 App – Četvorokrevetni apartman; 1/4+1 App – Četvorokrevetni apartman sa pomoćnim ležajem.
- Cene označene zvezdicom (*) su cene paket aranžmana (dinarski deo, smeštaj, prevoz ali bez teritorijalne doplate za prevoz, tabela ispod) po osobi
- Cene bez zvedice su po smeštajnoj jedinici i sastoje se od dinarskog dela i deviznog dela iz tabele. 

Uslovi placanja:
- 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišcenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
- Cekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesecnim ratama do 15.12.2017. uz mesecno uvecanje svake rate za 2%.
– Korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu placati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak najkasnije do 15.12.2017.
- Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2017. uz mesecno uvecanje svake rate za 2%.

U cenu aranžmana je uracunato:
usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noci, u smenama sa * uracunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD...), usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uracunato:
prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD...) po cenovniku iz tabele (osim u slucaju smena sa * gde je prevoz uracunat), medunarodno zdravstveno osiguranje putnika - uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima Delta Generali Osiguranja (cenovnik Delta Generali Osiguranja je sastavni deo ovog cenovnika), programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).

CENE AUTOBUSKOG PREVOZA

 

Odrasli

Deca do 10 god. *imaju sedište*

Cena karte u jednom pravcu

Doplata za prevoz u smenama sa *

Novi Sad

65 eura

55 eura

45 eura

15 eura

Beograd

60 eura

50 eura

40 eura

10 eura

Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Pojate

60 eura

50eura

40 eura

10 eura

Niš

50 eura

40 eura

35 eura

/

Cene transfera i autobuskog prevoza po programu: STRIMONIKOS SA KUĆNOG PRAGA

Šabac, Loznica, Valjevo, Subotica, Sombor, Apatin, Užice, Čačak, Kraljevo, Kragujevac, Vrnjačka Banja, Kruševac Zrenjanin, Kikinda, Negotin, Bor, Zaječar

 

 

80 eura

 

 

70 eura

 

 

60 eura

 

 

20 eura

Polazak grupe je dan ranije u odnosu na datum početka smene, iz tabele

U smenama sa *, u slučaju sopstvenog prevoza, cena se umanjuje 25 eura


Program STRIMONIKOS SA KUĆNOG PRAGA obuhvata transfer mini busom od kućne adrese putnika (iz mesta iz tabele) do lokacije gde grupu preuzima autobus i dalji transfer do odabrane vile ili hotela
Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 800 dinara po osobi.Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.

Sezona, uslovi za decu do 10 godina:
- jedno dete, do 10 god., u krevetu sa roditeljima - besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba,
Vansezona (smene sa zvezdicom), uslovi za decu do 10 godina i doplate za pomocne krevete (popusti važe samo kada vec postoje dve puno plative osobe):
- deca placaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
- osoba u pomocnom ležaju placaja 70% od cene aranžmana, ima pomocni krevet i sedište u autobusu. Ukoliko je potreban krevetac, prilikom rezervacije aranžmana je neophodno to naglasiti, agencija ga obezbedjuje po ceni od 2 eur/dnevno.

NAPOMENA:

- U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u ocišcenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode racuna o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema. Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguce, osim kada u programu nije drugacije navedeno.
- Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišcenja AC uredaja, propisanih kucnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišcenje bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
- Prilikom preuzimanja kljuceva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana placa na licu mesta, vlasniku apartmana.
- U slucaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slucaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre pocetka aranžmana.
- Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugacije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjacka Banja
Licenca OTP 186 od 10.02.2010.

Podelite sa svojim prijateljima na Facebook-u