Banja Eržebet-MORAHALOM / Šoping u SEGEDINU Subota, 27.11.2021.

Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem, wellness uslugama i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste.Segedin-najsunčaniji grad Mađarske, nalazi se svega 18 km od banje Morahalom.


 

Banja Eržebet-MORAHALOM / Šoping u SEGEDINU

  Subota, 27.11.2021.

 

Morahalom-mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi se na 20 km od granice sa Srbijom i ima oko 5700 stanovnika.  Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem, wellness uslugama i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39,5 ℃, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 kvadratnih metara. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tu su tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa. Segedin-najsunčaniji grad Mađarske, nalazi se svega 18 km od banje Morahalom. Sa svojim tržnim centrom ARKAD (H&M,C&A,ZARA,TOM TAILOR,LEVI`S...) predstavlja veoma privlačnu destinaciju za one koji žele dobar šoping, po veoma povoljnim cenama.

 

CENA ARANŽMANA: 1.400,00 dinara

 

Način plaćanja: 500,00 dinara po osobi prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 5 dana pred polazak.

 

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak iz Sombora u 07:00 sati sa stajališta ispred Sokolskog doma (Partizana) i iz Apatina (minimum 15 putnika). Vožnja ka Morahalomu i Segedinu sa usputnim zadržavanjem na graničnom prelazu. Putnici koji idu u banju Eržebet (Morahalom) putuju do banjskog kompleksa (sadržaji: kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, đakuzi bazenima, korišćenje saune, sobe za odmor...u sklopu kompleksa nalazi se čarda gde je moguć ručak). Boravak u banji do 19:00 sati. Putnici koji idu u Segedin nastavljaju put do tržnog centra Arkad. Slobodno vreme za šoping i ostale aktivnosti do 18:00 sati. Povratak u Sombor u kasnim večernjim satima na mesto polaska. 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
*Prevoz autobusom  (klima, audio i video oprema) na relaciji prema programu; *Troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

*Putno zdravstveno osiguranje Generali (plaćanje u agenciji, za osobe starosti do 18 god. 100,00 din, za osobe starosti od 18 god. do 70 god. 150,00 din, za osobe starosti preko 70 god. 400,00 din); *Doplatu za celodnevno korišćenje termalnih bazena u banji Morahalom-plaća se na licu mesta 10 eura, za decu 3 do 5 godina cena ulaznice je 4 eura, za decu do 3 godine ulaz je besplatan; *Individualne troškove i druge nepomenute usluge.

 

PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA OPREDELITI SE ZA ODREDIŠTE!
Morahalom-banja Eržebet www.erzsebetfurdo.morahalom.hu  

Tržni centar ARKAD www.arkadszeged.hu

 

USLOVI ZA PUTOVANJE U MAĐARSKU KOJI VAŽE NA DAN OBJAVLJIVANJA OVOG PROGRAMA:

Državljani Srbije mogu da uđu u Mađarsku bez ograničenja, odnosno pod istim uslovima koji su bili na snazi pre mera uvedenih radi sprečavanja širenja virusa COVID-19. Nije potrebna potvrda o vakcinaciji, niti negativan PCR test. Informacije o uslovima ulaska u zemlju možete dobiti na sledećem linku:

https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje

 

 

NAPOMENE: Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Obaveza je putnika da poseduju u toku putovanja masku. Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usled okolnosti koje su uzrokovane epidemijom ili pandemijom Covid-19, ili iz drugih objektivnih razloga, može doći do promena, na koje organizator putovanja ne može uticati. Imajući u vidu specifičnost situacije usled pandemije Covid-19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredišnim destinacijama, te da te uslove striktno poštuje, kao i da sledi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja. Mole se putnici da vode računa o svojim  ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Organizator putovanja zadržava pravo izmene izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Raspored sedenja u autobusu se određuje po datumu prijave. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije "Euro-line Pekez". Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Prema zakonu o turizmu, član 79., za jednodnevne izlete (putovanja kraća od 24 sata), nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja. Kontakt za reklamacije je 069/1053010. Cenovnik br. 1 od 28.10.2021. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije "Euro-line Pekez" usaglašeni sa standardima YUTA.

 

 

 

Proverite raspoloživost za aranžman Banja Eržebet-MORAHALOM / Šoping u SEGEDINU Subota, 27.11.2021.

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti