Njujork April/maj 2021.

New York City ili ″ Big Apple ″, jedna je od najinteresantnijih i najposećenijih turističkih destinacija na svetu.


 

Njujork od 965€ - svi troškovi uključeni u cenu

April/ maj - 8 dana / 6 noćenja

New York City ili ″ Big Apple ″, jedna je od najinteresantnijih i najposećenijih turističkih destinacija na svetu.

Grad koji definitivno ostavlja impresivan utisak na svakog posetioca, ne samo svojom veličinom već i sadržajima. Prepoznatljivi arhitektonski simboli grada, kao što su Statua slobode, Empire State Building, Rockefeller Center ostaviće vas bez daha. Obavezno posetite Metropolitan, Guggenheim i druge muzeje, Broadway i off-Broadway. Popijte Cosmopolitan koktel u Pastisu ili obavite kupovinu. Kosmopolitski duh grada osetite obilaskom kineske četvrti, male Italije, Soho-a... Svako ko jednom poseti ″Veliku jabuku″ poželeće definitivno da mu se ponovo vrati.

POLAZAK: 07.04., 01.05.2021.

POVRATAK: 14.04., 08.05.2021. 

Individualni polasci

1. dan BEOGRAD -RIM- NEW YORK

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla  dva  sata pre leta za   Rim AZ 591 u 11:40. Sletanje u u 13:15 u Rim. Nastavak za New York AZ 610 u 14:50. Sletanje u New York u 18:40h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.                                                                    

2.-6. dan NEW YORK

Boravak u izabranom hotelu. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta muzeja/pozorišta...

7. dan NEW YORK - RIM - BEOGRAD

Slobodno vreme. Transfer do aerodroma na let za Rim AZ 604  u 16:55 h. Noćni let s obrocima u avionu.

8.dan BEOGRAD

Sletanje na aerodrom  "Fuimichino " u 07:30h . Nastavak za Beograd letom  AZ 592 u 09:15h Sletanje na aerodrom "Nikola Tesla" u 10:50 h  po lokalnom vremenu.

CENA ARANŽMANA po osobi u dvokrevetnoj sobi

 

 

April

Maj

  PENNSYLVANIA ** - noćenje/doručak 

     

1.125 €

1.339 €

MOGUĆNOST REZERVACIJE DRUGIH HOTELA U NJUJORKU NA UPIT !!

ARANŽMAN UKLJUČUJE: avionsku kartu, 6 noćenja u izabranom hotelu, povratni transfer i troškove, organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE troškove vize za Ameriku (160 $), međunarodno zdravstveno osiguranje, city tax, resort fee, fakultativne izlete i individualne troškove putnika.

Način plaćanja: 50 % prilikom prijave u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije,  na dan uplate, a ostatak iznosa najkasnije 20 dana pre polaska na put.

DOKUMENTA POTREBNA ZA VIZIRANJE PASOŠA:

Sve informacije u vezi potrebne dokumentacije za viziranje pasoša mogu se dobiti na web sajtu Ambasade SAD http://belgrade.usembassy.gov.  Dokumentacija i zahtev se predaju LIČNO.

Pennsylvania **

  • Pennsylvania
  • Pennsylvania
  • Pennsylvania

Jedan od najpopularnijih hotela, centralno lociran, u blizini Times Square-a, Madison Square Garden-a, Brodway Theater District-a, Macy s shopping store-a...

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Licenca OTP br.  258/2020 A 25, vazi od 01.02.2020 god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi  30000016020, od 21.01.2020, Milenijum osiguranja.

 

 

Proverite raspoloživost za aranžman Njujork April/maj 2021.

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti