Krupajsko vrelo (14.11)


Krupajsko vrelo


KRUPAJSKO VRELO - RESAVSKA PEĆINA - VODOPADI LISINE I VELIKI BUK - MANASTIR MANASIJA

Krenite sa nama putevima prirode i posetite neke od najlepših predela u našoj zemlji.
Program putovanja: Polazak iz Sombora u 04:00 sati sa parkinga kod Sokolskog doma. Vožnja preko Beograda, Despotovca do Krupajskog vrela. Krupajsko vrelo se nalazi u istočnoj Srbiji, u zapadnom podnožju planine Beljanice, sa desne strane Krupajske reke. Svojom jedinstvenom lepotom, ovo izvorište koje na površini stvara kraško jezero, neodoljivo mami u carstvo šuma, voda i čistog planinskog vazduha. Nastavak putovanja do jedne od naših najlepših prirodnih lokaliteta Resavske pećine i obilazak u pratnji kustosa. Sama pećina sastoji se iz tri sprata pećinskih kanala i nekoliko dvorana. Ukupna dužina pećine je 2.830m, a dužina njene turističke staze je oko 960m. Najlepša je Centralna dvorana koja je visoka oko 35 metara. Nakon posete pećini nastavljamo put i razgledanje vodopada Lisine, kao i vodopada Veliki Buk. Pauza za kafu, individualna razgledanja i odmor. Povratak kući preko Despotovca uz usputnu posetu manastiru Manasija, poznatog i pod imenom Resava, jer je podignut uz desnu obalu reke Resave u živopisnoj klisuri koju čine obronci planine Beljanice. Manasija je zadužbina despota Stefana Lazarevića, posvećena Svetoj Trojici. Povratak u Sombor u kasnim večernjim satima.

CENA ARANŽMANA: 3.450,00 dinara
datum: 14.11.2020.
Cena aranžmana za decu do 12 godina: 2.950,00 dinara

U cenu aranžmana je uračunato: prevoz autobusom (audio i video oprema, klima) na navedenoj relaciji, ulaznica za Resavsku pećinu, troškovi organizacije, turistički pratilac.

U cenu aranžmana nije uračunato: individualni troškovi i druge nepomenute usluge.

Način plaćanja: akontacija 1.000 dinara prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.

Napomene: Obaveza je putnika da poseduju u toku putovanja masku. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda izvođenja programa. Prema zakonu o turizmu, član 79., za jednodnevne izlete (putovanja kraća od 24 sata) nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.
Kontakt za reklamacije 069/1053010.
Cenovnik broj 1 od 08.10.2020. godine.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije "Euro-line Pekez" usaglašeni sa standardima YUTA.

 

Proverite raspoloživost za aranžman Krupajsko vrelo (14.11)

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti