Obavestenje


Poštovani putnici,

Zbog uvođenja vanrednog stanja, u saradnji sa nadležnim službama, donete su sledeće mere:

*Sva turistička putovanja ugovorena do 15.05.2020.g., odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se. Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja. (Ukoliko je OTP imao dokazive stvarne troškove po pitanju realizacije putovanja, ukupan iznos obaveze se umanjuje za taj iznos.).

*Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom. YUTA će u saradnji sa nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

*Sva plaćanja za letnje aranžmane koja su započeta mogu se odložiti za period nakon prestanka vanrednog
stanja.

*U slučaju otkaza aranžmana za leto od strane putnika, povraćaj novca za otkazane aranžmane vršiće se nakon prestanka vanrednog stanja i ponovnog uspostavljanja likvidnosti agencija i to prema Opštim uslovima putovanja i datumu otkaza putovanja. Apelujemo na sve naše putnike da ne otkazuju aranžmane za leto da ne bi imali troškove po Opštim uslovima putovanja.

Usled vanrednog stanja i zbog preporuka Vlade Srbije agencija Euro-line Pekez pocev od 23.03.2020. privremeno obustavlja rad. Za sve informacije mozete nas kontaktirati na dezurni broj telefona 0638818771 radnim danima od 10 do 15h
e-mail adresa: taeurolinepekez@gmail.com

O svim daljim aktivnostima bićete blagovremeno informisani.
Hvala na razumevanju, želimo Vam dobro zdravlje!
Vaš Euro-line Pekez.

 

Proverite raspoloživost za aranžman Obavestenje

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti