Hotel L`Ambiance 3* - u pripremi


Hotel L`Ambiance 3*
Polazak iz Sombora uz doplatu od 20 € po osobi

Lokacija: Hotel L`Ambiance se nalazi u centru popularnog odmarališta Kušadasi. Nudeći odličnu uslugu All Inclusive, niz aktivnosti i toplu, prijatnu atmosferu. To je odličan izbor za porodice koje traže sunčani odmor u Turskoj. Najbliža plaža je udaljena 600 metara.
Ovaj hotel se nalazi 65km od Internacionalnog aerodroma u Izmiru.

Sobe: Hotel nudi i standardne sobe i porodične sobe. Svaka soba je opremljena klima uređajem, sefom, TV-om, mini-barom, telefonom ( uz doplatu ), besplatnim Wi-Fi pristupom, kupatilom sa fenom i balkonom.Hrana i piće: Glavni restoran poslužuje raznovrsne švedske stolove za doručak, ručak i večeru, uz "snack" uslugu tokom dana. Gosti mogu uživati u osvežavajućem piću u baru uz bazen, baru u lobiju ili baru u restoranu, koji je otvoren do kasno.
** All Inclusive napitci se poslužuju od 10:30 do 22: 30 **

Sport i rekreacija: Tu je i otvoreni bazen koji ima terasu sa ležaljkama i suncobranima. Aktivni gosti mogu uživati u sportovima kao što su stoni tenis, pikado, odbojka u vodi i bilijar. Tu je i spa centar za one koji traže opuštanje (uz doplatu). Plaža je udaljena nekoliko minuta hoda, a tu su i brojne lokalne trgovine, barovi i restorani.

 

Proverite raspoloživost za aranžman Hotel L`Ambiance 3* - u pripremi

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti