Vila Katarina 2 - Edipsos


Priča o Edipsosu počinje još od antičkih vremena, a prvi put se javlja u delima Strabo-a i Pliutarch-a. Bilo je to omiljeno mestO za odmaranje rimskih imperatora i generala, kao što su Hadrian, Marcos Aurelius i Sulla.
Edipsos je svoju slavu stekao zahvaljujući velikom broju izvora lekovite vode, a takođe i po velikom broju spa centara. Ljudi ovde dolaze iz svih krajeva sveta, kako bi u živali u masaži, prelepoj prirodi, kako bi se banjali u lekovitoj vodi koju su koristili i rimski imperatori. Ovde je boravio i veliki broj svetski poznatih ličnosti, a među njima i Vinston Čerčil, kao i čuveni milijarder Onazis.Lepo razvijeno turističko mesto, koje nudi dobru ponudu smeštaja, kao i mnoštvo kafića, restorana i ostalih turističkih sadržaja. Činjenica da grad živi i leti i zimi čini ga idealnim za posete tokom cele sezone.

Smeštaj - Vila Katarina 2
Lokacija: Smeštena je u trećem redu kuća na ca. 250m od mora.Studio: Svi studiji su na spratu. Sva studia su opremljena sa klimom, kuhinjom, balkonom, TWC, TV-om. Klima je uključena u cenu aranžmana.
Čiščenje i posteljina: Za vreme boravka sami održavate higijenu u studiu/apartmanu; Posteljina se menja na 5 dana.

Proverite raspoloživost za aranžman Vila Katarina 2 - Edipsos

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti