Vila Homer


Skoro svaka taverna sa zapadne strane ostrva je pravi pravcati vidikovac, sa koga možete pratiti kako rumeno sunce polako zaranja u more dok se gostite grčkim specijalitetima i ispijate „mitos". I po cenama se za Lefkadu može reći da je netipična - veoma povoljna;.
Iako definitivno ostrvo, ona je preko zemljanih sprudova i jednim (pokretnim) mostom povezana sa kopnom, tako da ne morate razmišljati o trajektima i redovima vožnje. Lefkada, još jedno od Jonskih ostrva, po mnogo čemu je potpuna suprotnost Krfu, a prilično različita i od rodbine sa juga - Kefalonije i Zakintosa.

Smeštaj -Vila Homer.
Velika i prostrana studia i apartmani - idealna za višečlane porodice;
Lokacija: Centar, plaža 60 m, Lefkas 17 km;
Kapacitet: 2 studija + 8 apartmana;Studio: 2 studia sa 3 kreveta sa kuhinjskim delom u istom prostoru, TWC, TV, balkon, A/C ( plaća se ekstra 4 eur/dan);
Apartmani: 7 apartmana sa 1 spavaćom sobom sa 3 kreveta + kuhinjski deo sa 1 krevetom, TWC, TV, balkon , A/C ( plaća se ekstra 4 eur/dan) + 1 apartman sa 1 spavaćom sobom sa 2 kreveta + krevet na sprat ( za dve osobe) + kuhinjski deo sa 1 krevetom, TWC, TV, balkon, A/C ( plaća se ekstra 4 eur/dan);Čiščenje i posteljina: Za vreme boravka sami održavate higijenu u studiu/apartmanu; Posteljina se menja na 5 dana.Internet: WiFi pristup besplatno. Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema.

 

Proverite raspoloživost za aranžman Vila Homer

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti