Mourtemeno resort


Sivota, poput amfiteatra "raspoređena" po okolnim brežuljcima, spušta se ka Jonskom moru, glavnoj promenadi i lučici s jahtama i ribarskim brodićima. Mesto je mirno, ali noću pruža mogućnost odličnog provoda. Pogled koji se pruža sa šetališta koje spaja luku i marinu ovog mesta "vredi milion dolara", jer se Sivota nalazi preko puta arhipelaga od nekoliko ostrvaca.
Nekada su ovde dolazili samo vlasnici jahti. Danas u Sivoti mogu da se iznajme čamci (bez plovne dozvole) i jedrilice, i da se otplovi do Paksija ili Krfa.

Lokacija: Nalazi se u širem centru Sivote ,udaljen oko 500m od plaže.
Opis: : Nalazi se u širem centru Sivote u lepo uredjenom dvorištu. Ima bazen sa ležaljkama za sunčanje.Poseduje apartmane sa 4 kreveta ( koji maksimalno primaju 2 odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina ), studija sa 3 kreveta ( maksimalno primaju 3 odrasle osobe) I studija sa 2 kreveta ( maksimalno primaju dve odrasle osobe ).
Sve smeštajne jedinice imaju kompletno opremljenu kuhinju I kupatilo. Nemaju TV. Klima se doplaćuje na licu mesta. Čišćenje i posteljina: Studia nemaju peškire. Posteljina se menja na 5 dana. Za vreme boravka, gosti samostalno održavaju higijenu u apartmanima /studijima.
Internet: WiFi pristup besplatno. Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema.

 

Proverite raspoloživost za aranžman Mourtemeno resort

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti