Beč 29.12 - 3 noći


Beč

29.12.2019-03.01.2020.
/ 6 dana - 3 noćenja / autobusom

,
Poslednjih dana stare godine, carski Beč se pretvara u pravu novogodišnju pozornicu. Tog 31. decembra stari deo grada postaje mesto slavlja: deset postavki sa raznovrsnim muzičkim programima, valcerom, gastronomskim specijalitetima, kuvanim vinom i punčom. Sve to, začinjeno našim dobrim raspoloženjem, šampanjcem u ponoć i spektakularnim vatrometom iznad Pratera, učiniće da uđemo u Novu godinu na najlepši mogući način. Kako su nekad činili carevi i valcer-kraljevi, ove godine ćemo učiniti mi!

Program putovanja:
1. Dan
. 29.12.2019. Nedelja: Beograd/Novi Sad
Polazak iz Beograda u 20:00h sa glavne autobuske stanice BAS, a iz Novog Sada u 21:30h kod Lokomotive ( tačno vreme i mesto polaska proveriti u agenciji dva dana pred put). Vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim pauzama radi odmora do Beča.
2. Dan. 30.12.2019. Ponedeljak: Beč
Dolazak u Austriju u ranim jutarnjim časovima. Nastavak putovanja ka „carskoj Vieni". Po dolasku u grad razgledanje grada uz pratnju vodiča na srpskom jeziku, panoramski: Neu City, Prater, Ring: Urania, Opera, Albertina, Naturhistorische i Kunsthistorische Museum, Hofburg, Parlament, Burgteatar, Rathaus, Votivkirche; Karlsplatz, Musikverein, Secession, ...zatim šetnja centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotel. U večernjim časovima fakultativni odlazak u tradicionalnu bečku kafanu, na večeru uz austrijske specijalitete i muziku. Povratak u hotel. Noćenje.
3. Dan. 31.12.2019. Utorak: Beč
Doručak. Nakon doručka, fakultativni odlazak do Parndorfa, outlet tržnog centra sa preko 150 radnji koje se prostiru na 37.ooo m. Povratak u hotel. U večernjim časovima, organizovan odlazak na doček Nove Godine kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA!!! Individulani povratak u hotel. Noćenje.
4. Dan. 01.01.2020. Sreda: Beč /Bratislava
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za uživanje u čuvenoj Saher torti i Melange kafi ili fakultativni odlazak do:
* dvorca Belvedere - rezidencije Eugena Savojskog, jednog od najlepših baroknih kompleksa na svetu, u kome se danas nalazi nacionalna galerija Austrije. Zatim odlazak do Hunderwasser haus-a, arhitektonskog ostvarenja neobičnog umetnika, potom na Dunavski toranj (Donauturn) - najvišu građevinu Beča na čijem se vrhu nalazi rotirajući restoran iz kog se pruža veličanstven pogled na grad ili
* Bratislava - dolazak u Bratislavu, panoramsko razgledanje grada. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
5. Dan. 02.01.2020. Četvrtak: Beč
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn (obavezna rezervacija prilikom prijave, broj mesta ograničen), jedne od najpoznatijih carskih palata sveta, razgledanje carskih prostorija i odaja uređenih po ukusu Marije Terezije u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac. Slobodno vreme do popodnevnih časova, kada je planiran povratak za Srbiju. Vožnja kroz Austriju i Mađarsku.
6. Dan. 03.01.2020. Petak: Novi Sad/ Beograd
Dolazak u Novi Sad / Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska.

Cena po osobi: 179 €
29.12.2019-03.01.2020.
Za rezervacije do 30.09 i uplate u celosti cena po osobi je 159 €

Cena aranžmana obuhvata:
• prevoz autobusom turističke klase (AC, DVD);
• smeštaj u hotelu IBIS Budget Wien Sankt Marx, u gradu u 1/2 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom - doručak kontinentalni švedski sto;
• obilasci prema programu putovanja;
• usluge licenciranog vodiča i organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne obuhvata:
• obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji (grupna polisa osiguranja: deca od 6 meseci do 18. godina - 6 €; lica od 18 do 70 godina - 7 eura; lica od 70 do 80 godina 14 eura);
• fakultativni obilasci i ulaznice (deca od 2 do 12 godina ostvaruju popust od 20% na izlete)
o Belvedere + Hundertwasser haus + Dunavski toranj - 20 €
o dvorac Schönbrunn - 30 € (sa ulaznicom za svih 40 soba/Grand tour)
o večera u nacionalnom restoranu - 26 €
o Bratislava 15 €
o Parndorf 10 €

Popusti i doplate:
• doplata za 1/1 sobu - 89 € (na upit);
• popusti za dete, važi uz dve punoplatežne osobe: - jedno dete od 0-11,99 ostvaruje popust u iznosu od 20€ (ima mesto u autobusu, ima sopstveni ležaj-krevet na sprat);
• Za stranke koje koriste sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 20 eura (na upit).

Način i uslovi plaćanja:
U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja
• prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
• čekovima građana - prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama (maks. 2 rate nakon puta). Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu.
• platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan
• Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate.

Opis hotela:
IBIS Budget Wien Sankt Marx HOTEL -http://www.ibis.com/gb/hotel-3706-ibis-budget-wien-sankt-marx/index.shtml
Lanac evropskih hotela. Ima ih oko 420 u Evropi. Moderni, čisti, funkcionalni, na dobrim lokacijama. Hotel iz ponude je moderan hotel, sa komfornim sobama. Od ovog hotela do strogog centra grada i hotela Saher ima svega 4 km. U neposrednoj blizini nalazi se metro stanica. Hotel ima recepciju, garažu, restoran u kome se služi doručak, internet u lobiju, kao i u sobama (besplatno za goste hotela). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, kontinentalni doručak - samoposluživanje. Svaka soba ima tuš/WC i plazma TV, wi-fi internet.

Napomene:
Kalkulacija je rađena na bazi 55 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti ( npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...) Preporuka je da se putnici sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije( potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu
Cenovnik br.2 od 16.09.2019.
Organizator putovanja Astra Tours 021

 

Proverite raspoloživost za aranžman Beč 29.12 - 3 noći

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti