Barselona 30.12 - 4 noći / avio


Barselona

(5 dana / 4 noćenja) - avionom
FIRST MINUTE PONUDA: ZA UPLATE DO 20. SEPTEMBRA 2019. POPUST 50€ PO OSOBI.
NE ODNOSI SE NA DOPLATU ZA JEDNOKREVETNU SOBU

Priča o Barseloni je zapravo priča o izuzetnim ljudima koji su u njoj živeli i stvarali. Zadivljujuća i raskošna arhitektura delo je nenadmašnih arhitekata koji su pripadali stilu Art Nuvo. Među njima, svakako, najistaknutiji i najznačajniji je Antonio Gaudi. Njegova dela su danas symbol Barselone. Smatra se jednim od najkontroverznijih a pre svega revolucionarnih arhitekata sa stilom koji karakterišu meke i valovite linije, odnosno elementi koji podsećaju na žive organizme kao i nadaleko poznati mozaici kojima su obloženi delovi fasada, nameštaja. Barselona mnogo duguje Gaudiju jer je zahvaljujući njegovoj arhitekturi grad postao turistička atrakcija. Obilazak Barselone ne može se zamisliti bez upoznavanja sa njegovim remek delima.
Osim po izuzetnim znamenitostima u Barseloni je i kupovina postala turistička atrakcija. Ovaj grad u januaru i februaru postaje jedna od najatraktivnih šoping destinacija Evrope, kada popusti dostižu i 70 % i kada Barselonom kruži autobus „Barcelona shopping line", koji prevozi putnike kroz sve najznačajnije šoping zone u gradu.

PROGRAM PUTOVANJA
Polazak 30. decembar 2019.
1.dan
(30.12.2019.) BEOGRAD-CIRIH-BARSELONA Sastanak putnika na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" ispred šaltera Kon Tiki u 12:30 časova. Poletanje aviona za Cirih u 14:40 časova (let LX1417). Dolazak u Cirih u 16:35 časova. Nastavak putovanja sa istog aerodroma za Barselonu u 17:25 časova (let LX1956). Dolazak u Barselonu u 19:10 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2.dan (31.12.2019.) BARSELONA Doručak.Panoramsko razgledanje grada autobusom. Panoramska vožnja: Vožnja pored la Pedrere, Avenidom Dijagonal, do brda Monžuik, gdje je smešten Olimpijski sportski kompleks, nova Barselona,Trg Katalonije, šetalište Ramblas, luka De la Paz, Barseloneta, Olimpijska luka, Španski trg, Kalatravin toranj, vožnja pored Katedrale Sveta porodica, Gaudijevog najvećeg nedovršenog projekta. Kratka foto pauza. Povratak u hotel. Slobodno popodne ili fakultativni obilazak jednog od najvećih akvarijuma u Europi. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni i edukativni centar posvećen podvodnom svetu Mediterana. (Cena izleta 20€ ). Individualni doček Nove godine na nekom od trgova Barselone uz vatromet . Noćenje.
3.dan (1.1.2020.) BARSELONA Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet Tri brda (obilazak brda Tibidabo, poseta parka Guelj i etno sela Pueblo Espanjol). Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernistike crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najlepših parkova Barselone i obilazak jednog od najznačajnijih dela Antonija Gaudija, parka Guelj, koji je svojom jedinsvenošću i lepotom zaslužio da postane deo svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Park je nastao kao ideja grofa Eusebija de Guelja. Grof je prvobitno sa porodicom živeo u jednoj kući, dok je drugu kasnije prodao Gaudiju. Imanja je postalo javni park 1922. godine, kada su čuveni mozaici i tipične Gaudijeve kolonade postale dostupne svima. Odlazak do etno-sela ,,Pueblo espanjol`` i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina XX veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. (Cena izleta oko 60€ ). Slobodno popodne. Noćenje.
4.dan (2.1.2020.) BARSELONA Slobodan dan za individualni obilazak grada, šoping ili fakultativni izlet Figeras. Vožnja do grada Figeras (oko150 km severno od Barselone) i poseta ekscentričnom Teatru- muzeju Salvadora Dalija i njegove žene Gale, koji je smešten je u njegovoj porodičnoj palati. Izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro.(Cena izleta od 60 € ). Povratak u Barselonu. Noćenje.
5.dan (3.1.2020.) BARSELONA-MINHEN-BEOGRAD Doručak. Transfer do aerodroma za let za Minhen u 11:40 časova (let LH1811), . Dolazak u Minhen u 13:40 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 14:55 časova (let LH1728). Sletanje u Beograd u 16:20 časova.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
Cena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi(za uplate do 20.09.19.) 597 €
Cena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi (redovna cena) 647 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 160 €
EVENIA ROCAFORT 3 *(ili slično) - usluga: ND

Napomena : Cena za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa pomocnim lezajem: 587 € rani buking ili 637 € redovna cena
Rezervacija jednokrevetne i trokrevetne sobe ide isključivo na upit !Broj ovih soba je ograničen.
Trokrevetne sobe su dvokrevetne sa jednim pomoćnim ležajem.

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz letom Swiss Air i Lufthansa na relaciji Beograd-Cirih-Barselona-Minhen-Beograd, avio-takse oko 127 evra, koje su podložne promeni,transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, panoramsko razgledanje grada, smeštaj u dvokrevetnim sobama, u hotelu 3 * na bazi 4 noćenja sa doručkom, troškovi organizovanja putovanja, usluge vodiča kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku.

U cenu putovanja nije uračunato: dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, posluženje u avionu, fakultativni izleti i posete, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza, boravišna taksa u hotelima u Barseloni koja se primenjuje od 01.11.2014. i plaća se direktno na recepciji hotela i to 0.75 evra po noći po osobi u hotelima sa 2* i 3* ; 1.25 evra po noći po osobi u hotelima sa 4* ; 2.50 evra po noći po osobi u hotelima sa 5*, međunarodno putno osiguranje.

Napomena: Sadržaj panoramskog razgledanja, raspored fakultativnih izleta kao i obilazaka predviđenih programom, podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom , promenom radnog vremena lokaliteta i slično).

Smeštaj :
Hotel: Evenia Rocafort 3 * www.evenia-rocafort-barcelona.com/
Hotel se nalazi u širem centru Barselone, u četvrti Ešample, u blizini Španskog trga ( 900 m), kongresnog centra i Monžuika. Udaljenost od pešačke zone grada (Ramblas) je 2 km, do koje se stiže nakon 10 min vožnje metroom. Stanica metroa Poble Sec nalazi se na 200 m od hotela. Četvrt u kojoj se nalazi hotel, osim blizine Španskog trga i šoping zone, poznata je i po mnoštvu pozorišta i restorana koji se tu nalaze. Od sadržaja ima: bar, restoran za doručak, sale za sastanke, internet kutak. Sobe imaju klima uređaj, plazma TV, WI FI, minibar, sef i kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Agencija zadržava pravo zamene navedenog hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru aranžmana biće objavljen na site-u agencije, 7 dana pre polaska na put.

OPŠTE NAPOMENE:
Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja. Fakultativni izleti u Španiji plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom i fakultativnih izleta, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20 ).
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
• Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.
• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
NAČIN PLAĆANJA:
- avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- kreditnim karticama banke Societe Generale moguće je plaćati do 12 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa
bankom).
-administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani

KonTiki Travel

 

Proverite raspoloživost za aranžman Barselona 30.12 - 4 noći / avio

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti