Amsterdam (oktobar) avio


Amsterdam

ZAANSE SCHANS - VOLENDAM - ROTERDAM - ŠEVENINGEN- HAG
5 dana (4 nocenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 2*) - avionom

Amsterdam je nastao krajem 12.veka kao malo ribarsko mesto, a danas je najveci I najpoznatiji grad u Holandiji. Živopisni kanali su zaštitni znak ovog grada koji još nosi naziv "Severna Venecija". Oblik grada definisan je kružnim vodenim kanalima. Amsterdam je grad koji očarava svojom slikovitom arhitekturom i brojnim znamenitostima. Pojedini delovi grada su proglašeni delom svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Mnogi evropski gradovi obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što gotovo svaka građevina u užem centru grada je u isto vreme kulturni spomenik i nečije mesto stanovanja, deo istorije, ali i deo savremenog izgleda grada. Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodida i mostova, grad boemskog duha i neverovatne atmosfere.

1.dan (četvrtak, 3.oktobar 2019.) BEOGRAD-AMSTERDAM Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 04.40h. Polazak za Amsterdam u 06.40h (let JU360). Dolazak u Amsterdam, na aerodrom Šipol, u 09:10h. Po dolasku, transfer do hotela, radi ostavljanja prtljaga. Nakon toga transfer autobusom do centra grada. Nastavak obilaska grada pešice, uz asistenciju vodiča: ulica Damrak, Obeliks, Kraljevska palata, glavni gradski trg Dam, Nova i Stara Crkva, pijaca cveda. Povratak u hotel individualno, gradskim prevozom. Smeštaj u hotel. Mogudnost individualne posete jednom od najpoznatijih svetskih muzeja Van Gogh. Nocenje.
2.dan (petak, 4.oktobar 2019.) AMSTERDAM Doručak. Poseta poznatoj fabrici dijamanata Coster uz mogudnost kupovine nakita po fabričkim cenama. Nakon posete, preporučujemo nezaboravnu vožnju amsterdamskim kanalima iz kojih dete upoznati Amsterdam iz sasvim drugačije perspektive. Slobodno vreme za šetnju čuvenom šoping ulicom Kalverstraat. Individualni povratak u hotel. Nocenje.
3.dan (subota, 5.oktobar 2019.) AMSTERDAM- MINI HOLANDSKA TURA - AMSTERDAM Doručak. Mogudnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Mala holandska tura. Polazak autobusom na poludnevni izlet prema severu Holandije do Zaanse Schans - tradicionalnog sela i muzeja na otvorenom, gde se nalaze naljepši primerci vetrenjača u Holandiji. Poseta manufakturi klompi - koje su tradicionalni holandski proizvod, poseta radionici sireva, gde dete imati priliku da degustirate i kupite sir. Nakon toga, poseta prekrasnom ribarskom selu Volendam. Slobodno vreme za uživanje u kafidima ili malim restoranima uz obalu Ejselskog jezera. Povratak u Amsterdam u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme. Nocenje.
4.dan (nedelja, 6.oktobar 2019.) AMSTERDAM- VELIKA HOLANDSKA TURA - AMSTERDAM Doručak. Mogudnost odlaska na fakultativni izlet Velika Holandska tura, Roterdam - Ševeningen-Hag. Obilazak Roterdama, koji je do 2004. godine bio najveda luka na svetu. Danas je to grad arhitekture. Obilazak grada: Euromast toranj, Gradska kuda, Kijkskubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki, trgovački deo grada. Slobodno vreme. Hag je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i kraljevska prestonica na moru. Nastavak obilaska Ševeningena, jednog od prvih kupališta na obalama Atlanskog okeana. Povratak u Amsterdam u večernjim časovima. Nocenje.
5.dan (ponedeljak, 7.oktobar 2019.) AMSTERDAM -BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Sobe se napuštaju do 12.00h. Polazak za Beograd u 21.10 h (let JU 365). Dolazak u Beograd u 23:25 h.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 556 evra
Doplata za jednokrevetnu sobu je 185 evra.
Polazak: 03.oktobar (povratak 07.oktobar 2019.)

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
● Avionski prevoz na relaciji Beograd -Amsterdam -Beograd (prevoznik Air Serbia) ● Aerodromska taksa u Beogradu i inostranstvu 117 evra u trenutku objavljivanja programa, iznos je podložan promeni i placa se u dinarima u agenciji ● Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu kategorije 2*, na bazi nocenja sa doručkom ● Gradska taksa ● Transferi prema program ● Panoramsko razgledanje Amsterdama ● Usluge lokalnog vodiča ● Usluge vodiča agencije tokom boravka ● Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
● Obroci i pice na letovima kompanije Air Serbia ● Fakultativni izleti ● Individualni troškovi

SMEŠTAJ HOTEL IBIS BUDGET CITY SOUTH 2* https://www.accorhotels.com/fr/hotel-A3P2-ibis-budget-amsterdam-city-south/index.shtml Ovaj novootvoreni hotel u gradu Amststelveen, gradicu koji je srastao sa Amsterdamom, nalazi se na direktnoj metro liniji do centra grada, koja je udaljena 100 m od hotela. Za oko 10 minuta vožnje se stiže do Muzejske četvrti. Sobe poseduju kupatilo, klima-uređaj, TV, telefon i Wi-Fi internet. Doručak se služi po principu samoposluživanja, izbor više jela.
● Organizator putovanja zadržava pravo zamene hotela, hotelom iste ili više kategorije.

FAKULTATIVNI IZLETI:
● Plovidba kanalima Cena: 20 evra
● Mini holandska tura Cena: 65 evra odrasli/55 evra deca. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku.
● Velika holandska tura Cena: 85 evra odrasli/75 evra deca. U cenu je uključen prevoz autobusom, lokalni vodič na srpskom jeziku. Prijavljivanje i uplata fakultativnih izleta se vrši u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 15 prijavljenih putnika, po izletu.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE „AMSTERDAM": ● Potrebno je najmanje 15 putnika za realizaciju ovog putovanja. ● Uz blagovremeni upit u poslovnicama Filip Travela, postoji mogudnost smeštaja u jednokrevetnim sobama uz doplatu. ● Uslov za ulazak državljana R.Srbije u bilo koju članicu EU je da poseduju putnu ispravu koja je izdata u poslednjih deset godina I koja mora da važi najmanje tri meseca nakon planiranog datuma za napuštanje teritorije članice EU. Putnici koji ne ispunjavaju ove kriterijume bide vradeni sa granice. Nosiocima biometrijskih pasoša R.Srbije nije potrebna viza za boravak do 90 dana u periodu od 6 meseci. Bezvizni režim se ne odnosi na nosioce putnih isprava Republike Srbije koje je izdalo MUP RS - Koordinaciona uprava. Viza se pribavlja u Ambasadi Holandije u Beogradu. Od građana Srbije koji poseduju biometrijske pasoše I nije im potrebna viza se više izričito ne traži da poseduju zdravstveno osiguranje, ali se preporučuje.

USLOVI I NAČIN PLACANJA: ● ● Cena putovanja iskazana je u evrima, a placanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije,na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplacuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplacuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja. ● Placanje može biti: 1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; b) platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima organizator putovanja ima potpisan ugovor.3) Uplatom celokupnog iznosa platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata.

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ● Filip Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Filip Travela mogude je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača Generali Osiguranje Srbija koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove. Cena polise je približno jedan evro po danu provedenom na putovanju.

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJA U ORGANIZACIJI FILIP TRAVELA ● Filip Travel zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. ● U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja Filip Travela, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
Filip Travel

 

Proverite raspoloživost za aranžman Amsterdam (oktobar) avio

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti