Banja Eržebet-MORAHALOM / Šoping u SEGEDINU (05.oktobar) poslednjih 12 mesta


Banja Eržebet-MORAHALOM / Šoping u SEGEDINU (poslednjih 12 mesta)

Subota, 05.10.2019.
Morahalom-mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi se na 20 km od granice sa Srbijom i ima oko 5700 stanovnika. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem, wellness uslugama i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39,5 ℃, sadrži alkali hloride i jod i služi za lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 kvadratnih metara. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tu su tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa. Segedin-najsunčaniji grad Mađarske, nalazi se svega 18 km od banje Morahalom. Sa svojim tržnim centrom ARKAD (H&M,C&A,ZARA,TOM TAILOR,LEVI`S...) predstavlja veoma privlačnu destinaciju za one koji žele dobar šoping, po veoma povoljnim cenama.

CENA ARANŽMANA: 1.400,00 dinara
Način plaćanja: 500,00 dinara po osobi prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 5 dana pred polazak.

PROGRAM PUTOVANJA: Polazak iz Sombora u 07:00 sati sa stajališta ispred Sokolskog doma (Partizana). Vožnja ka Morahalomu i Segedinu sa usputnim zadržavanjem na graničnom prelazu. Putnici koji idu u banju Eržebet (Morahalom) putuju do banjskog kompleksa (sadržaji: kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, đakuzi bazenima, korišćenje saune, sobe za odmor...u sklopu kompleksa nalazi se čarda gde je moguć ručak). Boravak u banji do 19:00 sati. Putnici koji idu u Segedin nastavljaju put do tržnog centra Arkad. Slobodno vreme za šoping i ostale aktivnosti do 18:00 sati. Povratak u Sombor u kasnim večernjim satima na mesto polaska.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
*Prevoz autobusom ili minibusom (klima, audio i video oprema) na relaciji Sombor-Morahalom-Segedin-Sombor
*Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
*Putno zdravstveno osiguranje Generali (plaćanje u agenciji, za osobe starosti do 18 god. 100,00 din, za osobe starosti od 18 god. do 70 god. 150,00 din, za osobe starosti preko 70 god. 400,00 din). Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih; *Doplatu za celodnevno korišćenje termalnih bazena u banji Morahalom-plaća se na licu mesta, 8 eura (ukoliko grupa ima minimum 10 putnika); za decu 3 do 5 godina cena ulaznice je 3 eura, za decu do 3 godine ulaz je besplatan; ukoliko je broj putnika u grupi manji od 10, cena ulaznice je 10 eura; *Individualne troškove i druge nepomenute usluge.

PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA OPREDELITI SE ZA ODREDIŠTE!
Morahalom-banja Eržebet www.erzsebetfurdo.morahalom.hu Tržni centar ARKAD www.arkadszeged.hu

NAPOMENE: Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu. Za ulazak u zemlje Evropske Unije neophodno je da putna isprava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Aranžman je rađen na bazi 20 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Kontakt za reklamacije je 069/1053010. Cenovnik broj 1 .od 17.08.2019.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE "EURO-LINE PEKEZ" USAGLAŠENI SA STANDARDIMA YUTA. Hvala na saradnji. Prijatno putovanje želi Vam agencija "EURO-LINE PEKEZ".

 

Proverite raspoloživost za aranžman Banja Eržebet-MORAHALOM / Šoping u SEGEDINU (05.oktobar) poslednjih 12 mesta

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti