Uskrs Rim avio - 3 noći


Rim

RIM - glavni grad Italije i regiona Lacio, ali i najveći i najbrojniji grad u Italiji sa oko 2,7 miliona stanovnika. Prema legendi, grad su osnovali Romul i Rem 21. aprila 753. godine p.n.e. zbog čega sa pravom nosi ime VEČNI GRAD. Rim je kulturno-istorijski centar Italije i Evrope, a stari deo Rima je pravi muzej na otvorenom u kome se nalaze ostaci drevnih zgrada, trijumfalni lukovi, trg sa fontanama, Koloseum - najvedi amfiteatar ikada izgrađen u Rimskom carstvu...

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan
BEOGRAD - RIM
Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona u 18:05h (JU 534). Dolazak na aerodrom „Leonardo Da Vinci" u 19:35h. Panoramski obilazak Rima: Crkva Sv. Pavla, Piramide, Terme Caracalla, bazilika San Giovanni, crkva Santa Maria Maggiore, Trg Republike. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Noćenje.
2. dan RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno pešačko razgledanje Rima: Panteon, Fontana di Trevi, Španske stepenice, Navona... Slobodno popodne. Noćenje.
3. dan RIM - VATIKAN - RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Odlazak metroom. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Individualni povratak u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
4. dan RIM
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta Forumu i Koloseumu sa vodičem na srpkom jeziku. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:50h (JU 535). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla" u 22:25h. Kraj programa.

TERMINI PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI 
USKRS: 26.04 - 29.04.2019.
u centru 3*
365 €
u centru 4*
385 €

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Bance Intesa na dan plaćanja.

POPUSTI I DOPLATE:
• deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaji popust 20€ ;
• treda odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€ ;
• doplata za 1/1 sobu: 90€ ;

ARANŽMAN OBUHVATA:
• avio prevoz na relaciji Beograd - Rim - Beograd (prevoznik Air Serbia); • transfer aerodrom - hotel - aerodrom; • smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto); • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama;
• razgledanja i obilaske prema programu; • usluge lokalnih vodiča;
• agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• aerodromske takse: 133€ (na dan objavljivanja programa - podložne promeni);
• gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujudi i okolinu) koja je stupila na snagu 01.01.2011. i to: za hotele sa 3* - 4€ dnevno po osobi, a za hotele sa 4* - 6€ dnevno po osobi (plaća se na recepciji hotela);
• fakultativne programe; • međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 19 godina 401,00 dinara, od 19 do 70 godina 602 dinara i od 71 do 86 godina 1.201,00 dinara.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2 - 12 godina ostvaruju popust): • Pešačko razgledanje - 20 € odrasli / 15 € deca, obuhvata: lokalnog vodiča na srpskom jeziku;
• Vatikan - 45 € odrasli / 35 € deca, obuhvata: prevoz do Vatikana metrom, ulaznicu za Vatikanske muzeje i Sikstinsku kapelu, lokalnog vodiča na srpskom jeziku, slušalice; • Forum i Koloseum cena 40 € odrasli / 30 € deca, obuhvata: ulaznicu za Koloseum i Forum, lokalnog vodiča na srpskom jeziku.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). Ukoliko se prijavi manji broj putnika izleti se mogu realizovati uz korekciju cena. Prijavljivanje za izlete je priikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Rimu.

LOKACIJA HOTELA
Smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* iz lanca Raeli, (Hoteli Lazio 3*, Siracuza 3*, Floridia 3*, Noto 3*, Regio 3*, Archimede 4*, Lux 4*, Luce 4*) u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom. Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto).
Više informacija o hotelu http://raelihotels.it/en/home

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.08.2019. godine ,
3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres),
5) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.
Minimum za realizaciju putovanja je 15 putnika.
Organizator putovanja turistička agencija Plana Tours.

 

Proverite raspoloživost za aranžman Uskrs Rim avio - 3 noći

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti