Vila Tzaki - Lassi


Vila Tzaki - Lassi

Lokacija:
Vila Tzaki se nalazi u glavnoj ulici Lassia, na samom šetalištu. Vila ima idealnu poziciju, u ravnom je delu letovališta, ali i pre svega jer se nalazi u glavnoj ulici, u kojoj su i sva dešavanja. U neposrednoj blizini su marketi, restorani, giros, kafeterije, barovi i ostali neophodni sadržaji u letovalištu. Sve najpoznatije plaže u Lasiju su na relativno maloj udaljenosti. Najbliža je, jedna od najpoznatijih plaža, Gradakia na svega oko 200 m udaljenosti od vile. Zatim, na sličnoj udaljenosti je i plaža Paljo Stafida, koja pripada hotelu "Mediterranee". Dve svakako najlepše plaže, Makris Gialos i Platis Gialos se nalaze na oko 900 m od vile.
Sadržaj vile:
Dvorište, lift, parking, WI-FI internet. U prizemlju vile se nalazi agencija za iznajmljivanje automobila, skutera, zatim prodavnica suvenira, manji restoran brze hrane (topli sendviči, "engleski doručak", palačinke i sl...), u kome možete i da uplatite doručak, po ceni od 5 € po osobi. Iza vile se nalazi parking i manje dvorište, poseduje Wi-Fi i sopstveni lift, koji je na upotrebi gostima. Vila je predvidjena za smeštaj parova, imajući u vidu da poseduje samo 1/2 studija, koji su smešteni na prvom i drugom spratu. Nedavno su neki od studija potpuno renovirani, a neki delimično.
Studio:
Klima uređaj, čajna kuhinja, toster, frižider, TV, terasa sa pogledom na ulicu, kupatilo.

Korišćenje WI-FI interneta i peškira - BESPLATNO.
Doplata za korišćenje klima uređaja 5 eur po danu.
GPS KOORDINATE: 38,162901 20,482361

Izdvajamo:
FIRST MINUTE PONUDA
20% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 01.02.2019 (popust uključen u cenu)
10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 01.04.2019 (popust uključen u cenu)

Korišćenje interneta i peškira BESPLATNO. Doplata za korišćenje klima uređaja 5 eur po danu.
Uslovi za decu u studiju / apartmanu: dva deteta do 10 godina starosti mogu koristiti jedan ležaj. Dete 0-3 godine može u studiju / apartmanu da boravi bez sopstvenog ležaja.
*POPUST SE ODNOSI ISKLJUČIVO NA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE.

Specijalna ponuda - paket aranžman/10 noćenja + bus prevoz (sa uračunatim popustom) ograničen broj apartmana
Cene su date u Eur za PAKET ARANŽMAN ( smeštaj + bus prevoz) za najam na 10 noći

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
Doplata za trajekt na relaciji Kilini-Poros-Kilini - 20€ po osobi.

Program putovanja
SOPSTVENI PREVOZ:
1. dan
BEOGRAD -KEFALONIJA. Dolazak u izabranu vilu, smeštaj posle 14h.
2. dan - poslednji dan. Boravak u studiju/apartmanu na bazi najma i dužine boravka.
Poslednji dan KEFALONIJA - BEOGRAD. Napuštanje studija/apartmana do 9h. Kraj programa.

BUS PREVOZ:
1. Dan
- Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima sa parkinga: Turisticki terminal na Lastinom parkingu (nalazi se u sklopu auto centra Lasta na auto-putu Beograd -Nis) (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 49 sedišta minibusem ili autobusom u zavisnosti od broja putnika (audio-video oprema, klima). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2. Dan - Dolazak u luku Kilini u prepodnevnim časovima sledećeg dana. Vožnja trajektom do luke Poros. Vožnja traje oko 1 sata i 30 min. Putnici sami unose svoj prtljag na trajekt. Savetujemo da se gosti ukrcaju na trajekt minimum 30 minuta pre polaska, zbog moguće gužve. Mesta na trajektu nisu numerisana. Prtljag se može ostaviti u delu broda koji je za to namenjen. Putnik je dužan da se pridržava uputstva brodske posade o odlaganju prtljaga. Po dolasku na Kefaloniju goste dočekuje lokalni transfer (bus ili minibus) do odabranog apartmana. Prilikom transfera na Kefaloniji, zbog specifičnosti terena i ulica, nije moguće da autobus priđe do samih objekata, putnici izlaze iz autobusa na glavnom putu i prelaze peške deo puta do izabranog objekta. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3. - 11. Dan - Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12. Dan - Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme do transfera na trajekt. Polazak za Srbiju je u toku ranih popodnevnih časova po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije na destinaciji dan pred povratak). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13. Dan - Dolazak u Beograd tokom dana. Kraj programa.

Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

Cena povratne autobuske karte, odrasli / deca do 10 godina starosti. - KEFALONIJA LASSI/SKALA
• Novi Sad... 105€ / 95€
•Beograd... 90€ / 80€
•Jagodina... 85€ / 75€
•Niš... 80€ / 70€
Doplata za trajekt na relaciji Kilini-Poros-Kilini - 20€ - Plaća se na licu mesta.

Minimum na autobuskom prevozu da bi došlo do realizacije puta je 40 putnika, u protivnom organizator zadržava pravo otkaza do 5 dana pred početak aranžmana.

NAPOMENE:
•Za putnike koji putuju autobuskim prevozom, polazak je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
•Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od medjustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana do medju stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice.
•Tokom sezone, moguća je promena mesta I vremena polaska.
•Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put.
•Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude najkasnije 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO
smeštaj u studiju/apartmanu na bazi najma i troškovi rezervacije.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO
Individualni troškovi, medunarodno putno zdravstveno osiguranje, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstava za higijenu, troškovi prevoza (mogućnost autobuskog prevoza), fakultativne izlete i boravišna taksa u Grčkoj - od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju, cena boravišne takse iznosi 0,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu), boravišna taksa se plaća na licu mesta na dan dolaska u vilu.
Cena povratne autobuske karte, odrasli / deca do 10 godina starosti:
• Novi Sad... 105€ / 95€ • Beograd... 90€ / 80€ • Jagodina... 85€ / 75€ • Niš... 80€ / 70€
Doplata za trajekt na relaciji Kilini-Poros-Kilini - 20€ - Plaća se na licu mesta.
Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
Minimum na autobuskom prevozu da bi došlo do realizacije puta je 40 putnika, u protivnom organizator zadržava pravo otkaza do 5 dana pred početak aranžmana.

USLOVI PLAĆANJA
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Filip Travela ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).
2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:
a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;
b) platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;
c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Filip Travel ima potpisan ugovor.
3) Uplatom celokupnog iznosa platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata.

Važne napomene
Putnici za vreme boravka sami održavaju higijenu studija/apartmana. Kreveti su po Grckim standardima. (Grcki standard za normalni ležaj je 185 cm-200 cm sa 75-90 cm, a bracni ležaj (dve osobe) 185-200 cm sa 120-155 cm). U pojedinim slucajevima moguca su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Dvoje dece do 10 god. mogu koristiti jedan zajednicki ležaj. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Besplatan WiFi internet: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu ucesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatrace se da je putnik odustao od aranžmana i postupice se prema Opštim uslovima putovanja. Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h. Higijenu u apartmanima i studijima gosti održavaju, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomocni ležajevi su uglavnom rasklopivi ili su manjih dimenzija od standardnog ležaja. Na dodatne usluge (doplata za klimu,polupansion,transfere iz Novog Sada...) iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti. Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost, oba roditelja, na punoletno lice sa kojim putuju. Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanicno utvrdjena i važeca na dan zakljucenja ugovora izmedu organizatora putovanja i ino partnera,Eventulane naknadne promene koje organizatoru nisu poznate ne mogu biti relevantne. Organizator ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sedište u autobusu, ukoliko to nije predvideno cenovnikom kao mogucnost doplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije. U slucaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.Troškovi pomeranja vec potvrdene rezervacije iznosi 10 evra po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena apartmana, racuna se kao otkaz putovanja. Oznaka kategorije apartmana u programu putovanja je zvanicno utvrdena i važeca na dan zakljucenja ugovora izmedu organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sediste u autobusu, ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogucnost doplate. Navedeni popusti za trecu, cetvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.

Organizator putovanja turistička agencija FILIP TRAVEL.

 

Proverite raspoloživost za aranžman Vila Tzaki - Lassi

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti