Apartman Vila Alexandra - Lassi


Apartman Vila Alexandra

Lokacija:
Vila se nalazi u mestu Lasi, na zapadnoj strani ostrva, plaža Makris Gialos je udaljena oko 300 m, dok Paliostapida na oko 200 m. Najbliži marketi i restorani su na oko 200 m. Od grada Argostoli vila je udaljena oko 3 km.
Sadržaj vile:
Dvorište, parking, WI-FI internet. Vila ima dve zgrade u prostranom dvorištu sa lepim vrtom. Svi studiji su smešteni u visokom prizemlju jer su zgrade jednospratne. Gosti mogu koristiti bazen obližnje vile koja je udaljena oko 300 m. Parkiranje određenog broja vozila je moguć u dvorištu, mada ima parking ispred vile sa ograničenim brojem mesta.
Studiji:
mini kuhinja sa posuđem i priborom, mini frižider, klima uređaj, skromniji nameštaj, terasa sa garniturom za sedenje (na ulazu u studio), kupatilo.
Tip smeštaja:
1/2 studio-u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ili dva standardna ležaja.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185-200cm sa 120-155cm.

Korišćenje klima uređaja, interneta i peškira - BESPLATNO.

Izdvajamo:
FIRST MINUTE PONUDA
20% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 01.02.2019 (popust uključen u cenu)
10% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI DO 01.04.2019 (popust uključen u cenu)

Kategorija: 3 ključa (lokalna kategorizacija).
Korišćenje klima uređaja, interneta i peškira je uključeno u cenu.
*POPUST SE ODNOSI ISKLJUČIVO NA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE.

Specijalna ponuda - paket aranžman/10 noćenja + bus prevoz (sa uračunatim popustom) ograničen broj apartmana
Cene su date u Eur za PAKET ARANŽMAN ( smeštaj + bus prevoz) za najam na 10 noći

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
Doplata za trajekt na relaciji Kilini-Poros-Kilini - 20€.Program putovanja

BUS PREVOZ:
1. Dan
- Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima sa parkinga sa BAS stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 49 sedišta minibusem ili autobusom u zavisnosti od broja putnika (audio-video oprema, klima). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2. Dan - Dolazak u luku Kilini u prepodnevnim časovima sledećeg dana. Vožnja trajektom do luke Poros. Vožnja traje oko 1 sata i 30 min. Putnici sami unose svoj prtljag na trajekt. Savetujemo da se gosti ukrcaju na trajekt minimum 30 minuta pre polaska, zbog moguće gužve. Mesta na trajektu nisu numerisana. Prtljag se može ostaviti u delu broda koji je za to namenjen. Putnik je dužan da se pridržava uputstva brodske posade o odlaganju prtljaga. Po dolasku na Kefaloniju goste dočekuje lokalni transfer (bus ili minibus) do odabranog apartmana. Prilikom transfera na Kefaloniji, zbog specifičnosti terena i ulica, nije moguće da autobus priđe do samih objekata, putnici izlaze iz autobusa na glavnom putu i prelaze peške deo puta do izabranog objekta. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3. - 11. Dan - Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12. Dan - Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme do transfera na trajekt. Polazak za Srbiju je u toku ranih popodnevnih časova po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije na destinaciji dan pred povratak). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13. Dan - Dolazak u Beograd tokom dana. Kraj programa.

Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

Cena povratne autobuske karte, odrasli / deca do 10 godina starosti. - KEFALONIJA LASSI:
• Novi Sad... 125€ / 115€
• Beograd... 110€ / 100€
• Jagodina... 105€ / 95€
• Niš... 100€ / 90€
Trajekt na relaciji Kilini-Poros-Kilini je uključen u cenu prevoza.

Minimum na autobuskom prevozu da bi došlo do realizacije puta je 35 putnika, u protivnom organizator zadržava pravo otkaza do 5 dana pred početak aranžmana.

USLOVI PLAĆANJA
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Filip Travela ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).
2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:
a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;
b) platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;
c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Filip Travel ima potpisan ugovor.
3) Uplatom celokupnog iznosa platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata.

NAPOMENE:
•Za putnike koji putuju autobuskim prevozom, polazak je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
•Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od medjustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana do medju stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice.
•Tokom sezone, moguća je promena mesta I vremena polaska.
•Putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put.
•Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude najkasnije 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO
Smeštaj u studiju/apartmanu na bazi najma, autobuski prevoz i troškovi rezervacije.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO
Individualni troškovi, medunarodno putno zdravstveno osiguranje, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstava za higijenu, fakultativne izlete i boravišna taksa u Grčkoj - od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju, cena boravišne takse iznosi 0,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu), boravišna taksa se plaća na licu mesta na dan dolaska u vilu. Doplata za trajekt na relaciji Kilini-Poros-Kilini - 20€ - Plaća se na licu mesta.
Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
Minimum na autobuskom prevozu da bi došlo do realizacije puta je 35 putnika, u protivnom organizator zadržava pravo otkaza do 5 dana pred početak aranžmana.

Važne napomene
Putnici za vreme boravka sami održavaju higijenu studija/apartmana. Kreveti su po Grckim standardima. (Grcki standard za normalni ležaj je 185 cm-200 cm sa 75-90 cm, a bracni ležaj (dve osobe) 185-200 cm sa 120-155 cm). U pojedinim slucajevima moguca su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Dvoje dece do 10 god. mogu koristiti jedan zajednicki ležaj. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Besplatan WiFi internet: agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.
Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša, datum rođenja i broj telefona. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu ucesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatrace se da je putnik odustao od aranžmana i postupice se prema Opštim uslovima putovanja. Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h. Higijenu u apartmanima i studijima gosti održavaju, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomocni ležajevi su uglavnom rasklopivi ili su manjih dimenzija od standardnog ležaja. Na dodatne usluge (doplata za klimu,polupansion,transfere iz Novog Sada...) iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti. Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost, oba roditelja, na punoletno lice sa kojim putuju. Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanicno utvrdjena i važeca na dan zakljucenja ugovora izmedu organizatora putovanja i ino partnera,Eventulane naknadne promene koje organizatoru nisu poznate ne mogu biti relevantne. Organizator ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, sedište u autobusu, ukoliko to nije predvideno cenovnikom kao mogucnost doplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije. U slucaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.Troškovi pomeranja vec potvrdjene rezervacije iznosi 10 evra po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena apartmana, racuna se kao otkaz putovanja. Oznaka kategorije apartmana u programu putovanja je zvanicno utvrdena i važeca na dan zakljucenja ugovora izmedu organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Navedeni popusti za trecu, cetvrtu... osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.

Organizator putovanja turistička agencija FILIP TRAVEL.

 

Proverite raspoloživost za aranžman Apartman Vila Alexandra - Lassi

Obavezno ukljucite google verifikaciju
Sva polja označena * je obavezno popuniti